Home
Home
Home
Home
Home
 
     

 
- Gegarandeerd aanvragen
- Het hele jaar door aanvragen
- Eigen homepage

E-mail: Klantenservice@ikverhuurmijn.nl
Tel: 084 - 86 79 055
Fax: 084 - 86 79 055
- Voordelig huren
- Zeer ruim aanbod
- Geen bijkomende kosten
 
 
 

Disclaimer IkVerhuurMijn.nl

Alle informatie op de website van IkVerhuurMijn.nl is met zorg samengesteld. Toch kan het echter gebeuren dat de juistheid en/of volledigheid daarvan niet of gedeelteijk correct is door b.v. taalfouten of anderzins fouten. De informatie wordt n.l. voor het grootste gedeelte direct geplaatst door de verhuurders en huurders. De informatie wordt aangeboden in de vorm van brochures en webpagina's.

IkVerhuurMijn.nl aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor het eventueel niet goed functioneren van deze website. Daarnaast aanvaardt IkVerhuurMijn.nl op geen enkele wijze (voortgevloeide)schade uit gerbuik van de IkVerhuurMijn.nl website en/of de diensten van IkVerhuurMijn.nl. Tevens aanvaardt IkVerhuurMijn.nl op geen enkele wijze de aansprakelijkheid over onjuistheden en/of onvolledigheden van de op de website van IkVerhuurMijn.nl opgenomen teksten, foto's, reclames, banners, objecten, foto's, tarieven en enige inhoud van de website, die door huurders, verhuuders al dan niet door andere gebruikers van de website zijn toegevoegd.

Hoewel de website van IkVerhuurMijn.nl alles in het werk probeert te stellen om misbruik te voorkomen, is IkVerhuurMijn.nl niet aansprakelijk voor de informatie en/of e-mail verkeer en/of ander internet verkeer, welke door gebruikers (en/of eventueel misbruikers) van deze website, gegenereerd wordt.

Eventueel misbruik van deze website en/of andere vragen of opmerkingen kunnen gemeld worden via de klantenservice via de contactpagina.

.

 

Laatste 10 Huur aanvragen: